hits

California Episode 6/6: Road Trip

Dette er den siste episoden i min lille California-serie. I denne episoden er mamma og jeg blant annet i Las Vegas, Grand Canyon og San Diego. 

♥ Maria 

2 kommentarer

Sofie

17.01.2018 kl.11:09

Hei! Dette er kanskje megacreepy men følte nesten jeg måtte legge igjen en kommentar. Jeg havna tilfeldigvis på bloggen din etter å ha googla navnet ditt etter jeg leste NRK-artikkelen om psykiske lidelser i dag, og to timer senere har jeg lest mange av innleggene dine og sett alle USA-videoene dine. Jeg har det veldig vondt etter å ha gjort det slutt med kjæresten min for to dager siden, men å få et innblikk i turen din og tankene dine gjorde at jeg klarte å koble ut for en liten stund. Du virker som en utrolig fantastisk sjel og inspirerer meg til å dra på en tur alene for å oppdage meg selv litt på nytt.

Jeg håper du har det godt og vil bare takke for at du hjalp meg å løfte meg selv litt bort fra mine egne tanker en stund. Tusen takk!

Maria Solknopp

18.01.2018 kl.10:51

Sofie: Hei Sofie! Nå fikk jeg lyst til å gi deg en klem! Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar. Jeg er glad for å høre at jeg kan ha hjulpet til å få deg over på litt andre tanker om bare for er par timer. Kjærlighetssorg kan være forferdelig, men på samme måte som angst kommer man ut av en sånn periode kanskje enda litt sterkere og med enda litt mer innsikt i seg selv. Jeg ønsker deg masse lykke til videre! Takk igjen. Stor klem<3

Skriv en ny kommentar