Paradise Hotel PREMIEREFEST

I går var den store dagen. ENDELIG var det premiere på Paradise Hotel. Faktisk har jeg aldri vært noen Pærra-entusiast, men nå er det selvfølgelig noe helt annet. Festen var på Stratos, det var tett med folk og høyt under taket. Det var gøy å oppleve stemningen, og høre reaksjonene underveis. Og ikke minst var det skikkelig hyggelig å se igjen folk fra crewet etter Mexico. 

Det morsomste på hele festen var faktisk å bli tatt bilder av, haha. 

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg hadde allerede sett episode 1 to ganger, så jeg gikk litt til og fra og hadde det gøy med å blant annet ta litt flere bilder. Det passet meg veldig bra.  

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Det er gøy å se resultatet som jeg vet det ligger mye arbeid bak. Håvard er nå etterarbeids-redaktør, som vil si at han jobber i klippen. Må jo fortelle litt, er jo så stolt av han, hehe. 

 

Jeg var veldig forsiktig med alkoholinntaket og dro ganske tidlig hjem, for jeg skulle på jobb i dag kl. 08.30. Men jeg var fornøyd, man trenger ikke alltid dra den helt ut.

 

Jeg filmet gjennom dagen i går, så hvis det ble noe som helst brukbart materiale, kommer det nok snart ei litta vlogg. 

 

Dagen min har vært bra. Jeg har som nevnt vært på jobb, som vikar på Bjørnholt vgs. Jeg var redd for at jeg skulle bli trøtt eller miste energien utover dagen på grunn av noen timer mindre søvn, men den skolen og de menneskene gir meg energi, så det var ikke noe problem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits