FREDAG

Synne er min soulmate, og før i går hadde vi ikke hengt sammen siden før jul! Hun var i Vadsø og Bergen i julen og over nyttår og så dro jeg til Mexico før vi rakk å ses. Vi var på fest sammen forrige uke, men det blir jo ikke helt det samme. Så i går fikk vi endelig den kvalitetstiden vi lengtet etter. Håvard har kompiser fra nord på overnattingsbesøk, og mamma er på hyttetur, så vi er hjemme i leiligheten til mamma og har slappet maks av. Vi så blant annet på alle Mexico-episodene mine sammen. Jeg blir alltid litt nervøs før noen av mine nærmeste skal se filmene jeg lager. Det er jo «bare» en reise-film og det virker kanskje ikke som noen big deal, men jeg legger veldig mye i det. Jeg klipper sånne filmer på samme måte som jeg klipper dokumentar eller andre større prosjekter, jeg legger hele sjelen min i det. I tillegg er det jo veldig personlig. Det var bare en glede å vise det til Synne med all den entusiasmen hun viser :D  


Processed with VSCO with f2 presetDet føltes litt unaturlig å ta bilder av maten i går, men er det ikke det en blogger skal gjøre? Haha. 

Processed with VSCO with f2 preset
 

I dag lå vi halvannen time i senga etter vi våknet og bare pratet om livet. Synne og jeg har det med å bli litt dype og filosoferende sammen. Det er gøy. Og nå har vi kost oss med en lang frokost. Mille er supertålmodig, hun er verdens enkleste hund å ha med å gjøre, men nå skal vi kle på oss og gå tur med Mille Lykkepille, før vi forflytter oss til byen. Det blir en bra dag. 

 

Ønsker deg en bra dag også! ♥

3 kommentarer

lisarorvik

11.03.2017 kl.12:53

Så herlig, håper du får en super fin dag :)

Maria Solknopp

11.03.2017 kl.14:01

lisarorvik: Tusen takk, det håper jeg du også får :D

Victoria Larsen

11.03.2017 kl.13:03

Så koselig! :)

Skriv en ny kommentar

hits