Spontantur til Berlin

På fredag dro Synne og jeg til Berlin. Reisen ble bestilt fem dager før. Vi oppdaget på mandag at vi hadde frihelg, og plutselig fikk vi en idé om å reise et eller annet sted. Så da ble det Berlin. Over alt i Berlin er det kunstneriskt. 

Første dagen fant vi et bohem-aktig veganer-spisested. Det var buffé og det var masse annerledes og god mat og god og frisk dessert. Det kuleste var at det ikke var noe fast pris, man måtte betale det man følte for å betale. Ganske artig. I Berlin er det tagging og graffiti ooover alt. Det er så mye at Berlin ikke ville vært Berlin uten. 

Denne butikken var kjempekul, så her koste vi oss. 

På kvelden da vi skulle ut, fikk noen gutter kontakt med oss da vi sto og hang ut av vinduet på rommet vårt. De bodde på en annen del av hotellet, så det endte med at vi dro på vors på deres rom. Senere dro vi videre ut med dem. Da vi kom dit var vi helt i ekstase, det var sinnsykt kult! Vi dansa hele natta og ble kjent med mange tyskere. Folk i Berlin er generelt veldig utadvendte og imøtekommende. Vi kom i kontakt med folk på kafeer og restauranter og i butikker, og fikk blant annet tips til brae steder vi kunne dra. generelt kom man lett i kontakt med folk. Pluss at veldig mange var så laidback og kule, hadde sin egen stil, og var ikke overhyggelige så det virket overfladisk, sånn som i f.eks USA, men akkurat passe. I en klesbutikk fikk vi til og med sjokolade fordi hun dama hadde fått en hel pakke og ikke orket å spise opp alt alene. Små ting gir så mye glede. Når vi trengte hjelp til å finne fram var de aller fleste overraskende hjelpsomme og hyggelige.

Fler bilder fra turen kommer imorgen. 

♥ Maria Solknopp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits