Litt oppdatering

Ja, da ble det bare min blogg igjen da gitt. Skal bytte header snart, jeg er skikkelig lei den jeg har nå, så da er sikkert du det også. Jeg må bare få et bilde som passer.

Jeg har ikke så mye å blogge om, i og med at jeg har vært syk i halvannen uke nå. Kan jo fortelle at jeg er litt bedre, men at det går litt opp og ned. Formen generelt er grei, har ikke lenger feber og sånn, men viruset i magen sitter hardt. I natt har jeg flydd på do hver halvtime fra kl 2. Så jeg er ganske sliten og trøtt nå, og i tillegg har jeg vondt i både ryggen og magen. Det verste er ikke at jeg er syk, det verste er at jeg lengter sånn etter å komme meg til Follo. Jeg er virkelig utålmodig nå, jeg vil dra dit MED éN GANG! Jeg har fått vite hvem jeg skal dele rom med, og hun virker veldig søt og hyggelig. Hun har også fortalt at rommet vårt er stort og veldig fint. Gleder meg skikkelig til å innrede halve siden av rommet.

Jeg har noen bilder jeg kan legge med fra jeg var på Odin Film og jobbet med Bjørnar om filmen min for to uker siden.


Dette er Bjørnar, min kjære produsent. Veldig fin fyr!

 

♥ Maria 

4 kommentarer

Mamma

21.08.2012 kl.14:10

Kjære gullet mitt. Jeg må bare få skryte av en av mine herlige døtre. Det finnes ingen jente som er mere positiv og optimistisk enn Maria min. Du klarer alltid å snu det negative til det positive. Alle som får lov til å bli kjent med deg er svært heldige. Du er en stor inspirasjon for oss alle!

Du er så MYE... Veldig stolt og glad i deg jenta mi. Varm klem fra mamma

Maria Solknopp

21.08.2012 kl.15:33

Mamma: Og DEN kommentaren begynte jeg å gråte av. Tusen takk, kjære mamman min. Det var utrolig sterkt og fint skrevet. Jeg må jo ha lært dette her fra et sted, og det er jo du som er mamman min :) Jeg er kjempeglad i deg <3

ragnhild taklo

21.08.2012 kl.19:09

herlige bilder! :-)

Maria Solknopp

21.08.2012 kl.19:56

ragnhild taklo: hehe, jo takk :)

Skriv en ny kommentar

hits