8.mars fra alle tre bloggårene mine

Jeg våknet veldig tidlig i dag, og fant ut at jeg ikke gadd å prøve å sove mer etter to og en halv time, så da sto jeg opp og skrudde på macen. Nå har jeg lest noen gamle blogginnlegg, og det er ikke vanskelig å se at jeg har forandret meg veldig på disse to årene. Det er jo ikke så rart akkurat, for man utvikler seg litt hele tiden, og spesielt skjer det mye i ungdomsårene. Det er uansett gøy å se på sånne ting og sammenligne litt. Man bør jo ikke sammenligne seg selv med andre, men å sammenligne seg med seg selv må vel være lov? :) Jeg tenkte at jeg skulle poste bilder fra samme dato bare fra tre forskjellige år. Jeg måtte bare velge en dato, så da ble det 8.mars.

Først, 8.mars.2010. Innlegget fra den dagen kan du finne her.Her hadde jeg praksis i NRK i 2.klasse. Det var veldig gøy, jeg lærte masse og jeg trivdes veldig godt der. År 2010 var også en periode der jeg ikke helt hadde kontakt med meg selv, føler jeg nå i ettertid. Hodet mitt var kaos, det skjedde mye hele tiden, jeg var sliten og hyper og jeg bare vimset rundt og følte meg litt lost, egentlig. Men NRK-ukene var veldig bra, faktisk to av de beste ukene i hele år 2010.


Og så var det 8.mars.2011. Innlegget fra den dagen er her.

Denne dagen husker jeg veldig godt. Jeg hadde det veldig bra på denne tiden her i fjor. Jeg hadde sluttet på skolen, formen begynte å gå oppover, jeg tok livet med ro, aksepterte situasjonen, og hadde det egentlig ganske fint selv om jeg var syk. Denne dagen leste jeg Jørgen + Anne er sant, og så dro vi impulsivt på kino og så filmen. Den filmen er fortsatt en av mine yndlingsfilmer. 

 

Til slutt, 8.mars.2012. Her, er det innlegget.


Nå er livet mitt helt annerledes enn det var for både et og to år siden. Utenifra virker kanskje ikke år 2011 og år 2012 så ulike, men det er i hvert fall stor forskjell innvendig. Jeg føler at jeg har fått en helt annen dybde i meg selv. Jeg har gått gjennom mye det siste året, spesielt fra etter russetiden da jeg var innlagt på sykehuset og til nå. Jeg tar fortsatt livet med ro, som jeg gjorde denne dagen for et år siden også, men jeg har lært ekstremt mye om meg selv det siste året, som nå gjør at jeg har en annen type ro innvendig.

 

Det blir spennende å se hva som kommer den 8.mars.2013! Da er jeg på folkehøgskole, hvis alt går som det skal. Til da har jeg sikkert utviklet meg enda mer, og det er jo det som er så fint med å være menneske. Vi utvikler oss hele tiden av alle erfaringer vi får og alle feil vi gjør. Det er jo kult.

 

♥ Maria 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits