Skriver i sola under en prikkete paraply

Ja, som overskriften sier sitter jeg ute i sola og skriver under en prikkete paraply. Jeg har sittet en liten stund og slappet av i sola og hørt på lydbok, men så fant jeg ut at jeg måtte skrive litt mer på boka. Jeg har ikke så lyst til å sitte inne når det er så fint vær, derfor tok jeg med macen ut. Men ute ser man ikke skjermen når sola skinner så sterkt, derfor måtte jeg få litt skygge. Så dadaa, paraply er perfekt!

Så her sitter jeg da. Det funker faktisk bra. I tillegg koser Rico seg:Det er så koselig å ha dyr i nærheten. I blant kommer han og vil ha kos, det er også koselig. I stad tok jeg han opp på fanget. Haha, store hunden på mitt lille fang. Han lå som en baby, og lukket øynene i solsteken, så da solte vi oss litt sammen. Skulle hatt et bilde av det.Haha, opp-ned-hund.

Etterpå skal jeg på Ylvis 4. Ja, igjen! Juhuu! Det var studenttilbud, så da slo vi til. Martine, Mia og jeg. Gleder meg til å se den igjen. Jeg pleier å dette ut av fokus i blant, også på sånne ting, så da er det sikkert mye jeg får med meg nå som jeg ikke fikk med meg sist, haha. Gleder meg!

 

♥ Maria 

3 kommentarer

helene simensen

23.03.2012 kl.13:05

Kos deg på Ylvis :D

Maria Solknopp

23.03.2012 kl.13:05

helene simensen: Takk :D

Hilde

25.03.2012 kl.23:15

Hahaha!!! Elsker bildet med paraplyen! :D Fantastisk!

Skriv en ny kommentar

hits