Våren er her!

Jeg sier bare tre ting: Det er vår!!

I dag våknet jeg til fuglekvitter! Eller først våkna jeg av vekkerklokken da, og hørte jeg fuglekvitter! Det er så herlig!Etter å ha kjempa mot alle hagemøblene i boden i evig lang tid, klarte Caroline endelig å få ut de gode stolene, som sto helt innerst og under alt annet. Bra jobba!Jeg har ligget ute på terrassen store deler av dagen og hørt på lydbok. Været er så ubeskrivelig deilig! Også var jeg vitne til at to skjærer prøvde å drepe hverandre. Den ene landa på bakken, og den andre styrta etter. De bråkte så mye og skrek så høyt at jeg nesten ble redd. Men de fløy begge to etterpå, så da kan de vel ikke ha blitt så veldig hardt skadet.

 

♥ Maria 

5 kommentarer

Berit

13.03.2012 kl.15:28

Hei, Marie! Du må huske å kle deg godt selv om det begynner å bli vår og du sitter ute i solen, det er fort gjort å bli syk! Har vært ute på terrassen selv i dag, men bare for å rydde litt slik at nå da jeg skal operere kneet mitt i morgen så kan jeg sitte litt ute hvis det blir fint vær, men godt innpakket! :-)

Berit

13.03.2012 kl.15:29

Maria, skulle det være! :-)

Mia Karoline <3

13.03.2012 kl.15:46

Nyt dagen så lenge den varer! Sett pris på at solen og våren er kommet :D

ps: hvor er de runde kule brillene dine fra? :D

Maria Solknopp

13.03.2012 kl.16:08

Berit: Ja, det er lett å glemme at luften fortsatt kan være skarp når sola steker og det føles som at sommeren har kommet. Lykke til med operasjonen! ;)

Maria Solknopp

13.03.2012 kl.16:11

Mia Karoline: Ja! Det gjør jeg :D

Hmm.. jeg kjøpte de i fjor på Lindex på Lambertsenteret, om jeg ikke husker helt feil. ;)

Skriv en ny kommentar

hits