Veldig koselige tilbakemeldinger

 

I går startet dagen min med verdens fineste mail. Mailen var fra en veldig hyggelig bloggleser. Jeg fikk lov til å dele noe av det hun skrev:

 

Hei.

Jeg har tenkt en stund på at jeg ønsker å skrive noen ord til deg, og nå fikk jeg endelig satt meg ned for å gjøre det. ;)

(...) Jeg har vært innom mange blogger opp igjennom, men det hører til sjeldenheten å bli så fanget på en blogg som jeg har blitt hos deg.

Klarer ikke å sette fingeren på noe spesielt, men jeg blir veldig inspirert av deg. Ditt blide ansikt kan ikke gjøre annet enn å gjøre en sur dag positiv. Og jeg digger humoren din. Go Ylvis! ;)

(...) Jeg syns bare vi mennesker er alt for dårlige på å skryte av hverandre, og det syns jeg er veldig dumt. Det var bare noe jeg plutselig tenkte på, at det var litt viktig for meg å fortelle deg at det du skriver gir meg mye positivitet i hverdagen. (...)


Det gir glede å spre glede.
Keep up the good work! :)

Klem fra Ane


Bare for å demonstrere: Sånn her så jeg ut da jeg leste mailen. Sånn ca.Gjett om dette gjorde dagen min bra! Tuusen takk, Ane!

Men ikke nok med det, i går kveld fikk jeg også en veldig koselig kommentar, fra Frida:


Hei Maria!

Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og har lenge tenkt å legge igjen en kommentar. Vil bare takke deg for at du gir så mye av deg selv. Du er skikkelig inspirerende, jordnær og herlig person og hver gang jeg er litt "nedfor" tar jeg meg en tur innom bloggen din.


Jeg synes dette er så fint gjort, det er så bra og så koselig! Det er sant som Ane sier, at vi mennesker er alt for dårlige på å skryte av hverandre, så kanskje dette kan være en inspirasjon til å oftere gi komplimenter og positive tilbakemeldinger til folk? Neste gang du tenker noe fint om noen, tenk på Ane og Frida, og gjør som dem: si det til personen, da blir sikkert både du og den personen du sier det til glade. Jeg ble i hvert fall veldig glad for disse fine og koselige ordene

Og forresten: Jeg er veldig veldig glad for at jeg har en blogg som kan inspirere og glede andre. Jeg er veldig glad i bloggen min, og den er bra for meg. Da er det jo ekstra hyggelig at faktisk andre kan få noe bra ut av den også!


Igjen, tusen takk til Ane og Frida :)

Ane har forresten en veldig fin og inspirerende blogg, som du kan finne her


♥ Maria

4 kommentarer

LifeOfPorn - Hannepaii!

06.03.2012 kl.10:52

Så herlig å få vite at man inspirerer noen :) Det er en utrolig smigrende og stolt følelse c:

Maria Solknopp

06.03.2012 kl.17:33

LifeOfPorn: Ja, det er veldig koselig og oppmuntrende å få hyggelige tilbakemeldinger som dette ^^,

Frida Haug

06.03.2012 kl.21:02

Det skulle bare mangle! Jeg var litt usikker på hva du ville synes om at en totalt random skrev det til deg, men så bra at du likte det! Syns bare at du fortjener å høre det for som Ane sier: jeg syns at folk fortjener å høre skryt også. Det er noe du fortjener så utrolig, siden du inspirerer så mye som det du gjør! Igjen, tusen takk! :)

Maria Solknopp

06.03.2012 kl.21:05

Frida Haug: Nthåå, takk!!! :D

Skriv en ny kommentar

hits