Å gi hjemmelagde og personlige gaver

Det aller beste med julaften er å se andre åpne gave fra deg. Spesielt hvis det er en gave man har laget selv og brukt mye tid på. Jeg klarte nesten ikke å vente til kvelden bare for at jeg gledet meg sånn til at familien min skulle åpne gavene fra meg.Jeg ga blant annet fire forskjellige filmer. Den aller beste er USA-filmen fra sommerferien 2010. Den brukte jeg veldig lang tid på, og familien min har ikke sett noe film fra den ferien i ettertid, så det var ekstra gøy. Den ga jeg to av: En til mamma og pappa, og en til Carro. Og en til meg selv også da.

Jeg ga en film til mommo, altså mormoren min, fra 70årslaget hennes som var for to år siden. Hun ble så glad at hun begynte å gråte. Veldig gøy.

Den tredje filmen ga jeg til Mats, fetteren min. Vi filmet det for et år siden. Han lo veldig da han så på den, så da var det gøy å gi den også.

Den tredje filmen er en kortfilm som heter "Hva er meningen med livet?" Den er produsert av meg, og skuespillerne er Caroline og Elin. Vi filmet i sommerferien 2008. Det er lenge siden det, og endelig fikk jeg tid til å redigere den sammen. Så jeg ga en til Elin og en til Caroline. Moro.

 

Til Camilla ga jeg dette.  ♥Mats fikk dette også, i tillegg til filmen. ♥Dette ga jeg til Mia ♥ Beste bilder ♥

 

Å gi hjemmelagde eller personlige gaver er det beste jeg vet. Men man må huske på at man ikke må forvente det hver gang, i hvertfall ikke av meg, for jeg lager bare noe om det kommer naturlig, hvis du skjønner. Jeg presser ikke frem noe som helst, i hvert fall ikke kreativitet. Kreative skapelser bør lages med hjertet, det er da det blir ekte. 

 

♥ Maria 

6 kommentarer

helene simensen

28.12.2011 kl.13:28

elsker hjemmelagde gaver. det er de mest koselige og personlige gavene<3

Maria Solknopp

28.12.2011 kl.14:03

helene simensen: hihi, ja, ikke sant :D

elin

28.12.2011 kl.14:50

den videoen jeg fikk av deg var utrolig pinlig og veldig morsom da, tusen takk <3 haha..

Maria Solknopp

28.12.2011 kl.15:47

elin: haha. dere var så små! Men jeg synes dere var veldig flinke skuespillere. Sånn helt seriøst. :D <3

Marianne<3

31.12.2011 kl.14:48

Elsker selv hjemmelagde gaver :) Blir utrolig glad når jeg får det selv og når jeg gir det bort! Det er godt at de som mottok gavene ble kjempe glade, fordi da var vell alt verdt strevet? ^^,

Og jeg liker når du skriver mye tekst jeg. Jeg gidder å lese fra start til slutt hvertfall :)

Maria Solknopp

31.12.2011 kl.14:56

Marianne: Ja, da er det virkelig verdt strevet :) KOselig å høre at du leser det jeg skriver. <3

Skriv en ny kommentar

hits